+86-511-86095270

Univerzalni Sway Brace

CB100 bailey se ljuljam Brace to može savio i prilagodite dužinu, lako za transport. Postoji jedna postavimo na svakome kraju sway brace, sa pin za izvlačenje lanci, koji će povezivati sway brace i tras do pin. Tamo je povezivanje stega u sred sway brace, kako bi se saviti prenosioc okovratnik za...

  Product Details

CB100 bailey se ljuljam Brace

Može biti savio i prilagodite dužinu, lako za transport.

Postoji jedna postavimo na svakome kraju sway brace, sa pin za izvlačenje lanci, koji će povezivati sway brace i tras do pin. Tamo je povezivanje stega u sred sway brace, kako bi se saviti prenosioc okovratnik za pogodnost transporta. Tu je i red kopcu na uticaj okovratnik za prilagođavanje dužine brace. U red kopcu, ima dužinu indikator collet, pretvara kopcu uhvatite kraj u dodiruje sredstvima dužina indikator collet okovratnik je u odgovarajuće dužine za. Jedan kraj od kopиa, postoji locknut, sprečava oslobađanje brace.

Dva prenosioc proteze su postavljeni na krst od dva samo trouglasto, pod pretpostavkom da lateralni sila vetra na most po vertikali. Prilikom instalacije brace, u odgovarajuće dužine i stegnuti orah, kako bi se ispravi mosta i efikasno pretpostaviti vetra-sila.

Specifikacija pontonski most

Pontonski most je vrsta prenosiv, unapred izmišljenim, tras most. To je razvijen od strane Britanaca tokom drugog svetskog rata za vojnu upotrebu i video opsežno koristi od strane britanski i američki vojni inženjerske jedinice.

Pontonski most je imao prednosti koje zahtevaju nema posebne alate ili teške opreme da se okupe. Drvo i čelični most elementi bili mali i dovoljno lagan za bude nosio u kamione i podigao na svoje mesto ručno, a ne zahteva upotrebu dizalice. Mostovi su bili dovoljno jaka da nosi tenkova. Bailey mostova i dalje intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata, kao i da pruže privremene prelaza za stopalo i vozilo promet.

Uspeh pontonski most je zbog svoje jedinstvene modularnom dizajnu, kao i činjenica da jedan mogao biti sastavljan sa minimalnim pomoć od teške opreme. Vecina, ako ne i sve, prethodnog dizajna za vojne mostova potrebna dizalica da ukine pred okupljenim mosta i spustite ga na svoje mesto. Bailey delove bile napravljene od standardnih čeličnih legura i bili dovoljno jednostavno da bi delova u brojnim različitim fabrike mogao biti potpuno zamenljiva. Svaki pojedinačni segment mogao biti nošena mali broj ljudi, omogućavajući inženjeri vojsku da se lakše i brže nego ranije, u pripremi put za trupe i matériel napreduju iza njih. Konačno, modularnom dizajnu dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most biti duga i jaka po potrebi udvostručavanje ili utrostručavanja se na podršku od vrata ili na roadbed odeljaka.

Hot Tags: univerzalno ljuljam brace, čelik se ljuljam brace, Kine, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi