+86-511-86095270

Obustava mosta

Bailey mosta uvod suspenzija pontonski most je vrsta suspendovan kablovski sistem mosta, u kojem možete biti čelik palube se koriste kao članovi, vrši čeličnih karakteristika srednje istezanje totalno u veliki raspon, uglavnom se koristi da bi se obuhvatilo širok reka, zaliv i kanjon, zaposedaju se...

  Product Details

Suspenzija Bailey mosta uvod

Suspenzija pontonski most je nekako suspendovan-kablovski-sistem most, u kojoj se koriste čelične palube kao članovi, može biti vrši čeličnih karakteristika srednje istezanje totalno u veliki raspon, uglavnom se koristi da bi se obuhvatilo širok reke, zaliv i kanjon, posedovanja prednosti brzog erekcija, kratko vreme izgradnje i most komponente se mogu koristiti više puta; Rasponom dužine je prilagođen 60-300m.

Sastoji se od pontonski most kao glavna greda, kablovi i toranj.

Glavna greda pontonski most za suspenziju

Usvojiti smo pontonski most kao glavna greda suspenzija mosta. Pontonski most je vrsta prenosiv, unapred izmišljenim, tras most. To je razvijen od strane Britanaca tokom drugog svetskog rata za vojnu upotrebu i video opsežno koristi od strane britanski i američki vojni inženjerske jedinice.

Pontonski most je imao prednosti koje zahtevaju nema posebne alate ili teške opreme da se okupe. Drvo i čelični most elementi bili mali i dovoljno lagan za bude nosio u kamione i podigao na svoje mesto ručno, a ne zahteva upotrebu dizalice. Mostovi su bili dovoljno jaka da nosi tenkova. Bailey mostova i dalje intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata, kao i da pruže privremene prelaza za stopalo i vozilo promet.

Uspeh pontonski most je zbog svoje jedinstvene modularnom dizajnu, kao i činjenica da jedan mogao biti sastavljan sa minimalnim pomoć od teške opreme. Vecina, ako ne i sve, prethodnog dizajna za vojne mostova potrebna dizalica da ukine pred okupljenim mosta i spustite ga na svoje mesto. Bailey delove bile napravljene od standardnih čeličnih legura i bili dovoljno jednostavno da bi delova u brojnim različitim fabrike mogao biti potpuno zamenljiva. Svaki pojedinačni segment mogao biti nošena mali broj ljudi, omogućavajući inženjeri vojsku da se lakše i brže nego ranije, u pripremi put za trupe i matériel napreduju iza njih. Konačno, modularnom dizajnu dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most biti duga i jaka po potrebi udvostručavanje ili utrostručavanja se na podršku od vrata ili na roadbed odeljaka.

Hot Tags: Suspenzija most, suspenzija peљaиki, Kine, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino

Par: Most prelazi

Sledeći: Pokretnog mosta

Srodni proizvodi