+86-511-86095270

Čelik okvir most

Specifikacije 1 Bailey tip Skupština autoput most 2 laka i brza instalacija 3 fabrike izvoz direktno 4 koristi nisku cenu nekvalifikovani rada 5 The pontonski most je vrsta prenosni, unapred fabrikovani, tras most. To je razvijen od strane Britanaca tokom drugog svetskog rata za vojnu upotrebu i video opsežne...

  Product Details

Tehničke karakteristike
1 tip Bailey Skupština autoput most
2 laka i brza instalirati.
3 fabrike izvoz direktno
4 koristite nekvalifikovanih radnika
5 niska cena
Pontonski most je vrsta prenosiv, unapred izmišljenim, tras most. To je razvijen od strane Britanaca tokom drugog svetskog rata za vojnu upotrebu i video opsežno koristi od strane britanski i američki vojni inženjerske jedinice.

Pontonski most je imao prednosti koje zahtevaju nema posebne alate ili teške opreme da se okupe. Drvo i čelični most elementi bili mali i dovoljno lagan za bude nosio u kamione i podigao na svoje mesto ručno, a ne zahteva upotrebu dizalice. Mostovi su bili dovoljno jaka da nosi tenkova. Bailey mostova i dalje intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata, kao i da pruže privremene prelaza za stopalo i vozilo promet.

Uspeh pontonski most je zbog svoje jedinstvene modularnom dizajnu, kao i činjenica da jedan mogao biti sastavljan sa minimalnim pomoć od teške opreme. Vecina, ako ne i sve, prethodnog dizajna za vojne mostova potrebna dizalica da ukine pred okupljenim mosta i spustite ga na svoje mesto. Bailey delove bile napravljene od standardnih čeličnih legura i bili dovoljno jednostavno da bi delova u brojnim različitim fabrike mogao biti potpuno zamenljiva. Svaki pojedinačni segment mogao biti nošena mali broj ljudi, omogućavajući inženjeri vojsku da se lakše i brže nego ranije, u pripremi put za trupe i matériel napreduju iza njih. Konačno, modularnom dizajnu dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most biti duga i jaka po potrebi udvostručavanje ili utrostručavanja se na podršku od vrata ili na roadbed odeljaka.

Hot Tags: čelični RAM most, most za povezivanje, Kina, proizvođača, fabrika, veleprodaje, jeftino
Srodni proizvodi