+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Сврха изградње плутајућег моста

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2017

Сврха изградње понтонског моста генерално је подељена у две категорије: једна је да задовољи потребе војне спремности или спашавања. Пошто се плутајућа Фондација користи за замену компликоване подводне фиксне основе, лако је поставити, лако се разбити, погодније за евакуацију скривених и утоварних оптерећења, и има изузетну брзину и маневарност. Друга сврха је углавном економски разматрање, односно изградња традиционалних стубова није прикладна када је дубина воде велика или врло мекана. У овом тренутку, користећи природну плутајућу воду, ни традиционални пристан, ни добра основа понтонског моста да постану бољи избор.

Да би се анализирала регуларност промене напетости сидра и напетости моста и смањила хидродинамичка стабилност понтона након суспензије чамца око плутајућег срца. Утицај нацрта промене на сидрену тензију израчунава се коришћењем емпиријске формуле, а критична брзина понтона израчуната је коришћењем еквивалентне методе ексцентричности. Закључено је да ће повећање напора и повећање отпорности на воду у великој мери повећати напетост сидра, а критична брзина плутајућег моста може се мало смањити. Истовремено, изнете су и неке мјере за сигурно кориштење понтона под великом брзином протока.

Понтон се користи за повезивање воде са обе стране транспортних објеката, односно коришћењем плутајућих резервоара или чамаца умјесто пода, који плутају у воденом мосту. Може се користити за људе, аутопутеве, жељезнице, једноставну структуру, лако се руши! Наша производња понтонског моста углавном је проширена пластична плутајућа кутија, челична конструкција силом на врху антикорозионог дрвета и остали материјали одрађени од, погодни за сценске спотове, одмаралишта и друге лепе локације добре локације.

Источни окт се налази у Шензену, Кина, Велики шљивов песак, покрива површину од скоро 9 квадратних километара, јесте "пустити урбане људе да се врате у природу", са културним туризмом као карактеристикама демонстрацијске зоне еко-туризма , скуп еколошке динамике, слободног одмора, спортова на отвореном и другог функционисања културног туризма у једном, оличава хармоничан суживот између човека и природе. "Парк чаја" "Вотландски парк Понтоон" тренутно је најдужи понтон пејзажа, пројектовање максималног оптерећења од 300 кг / квадратни метар, ниво воде пада 2,0 метара, дужина 386 метара, ширина 3 метра, користи фиксни тип фиксни , овај пројекат је и тренутно домаћи градски пејзаж Инжењерски технички захтев највиши пројекат. Дизајн и конструкција фирме Иингде де-Ли Понтоон Пројецт Цо., Лтд. је одговоран за завршетак! Афар, то је као змај који се лупа између две стране, кружећи около, упућујући те у бајковит свет! Стојећи на понтону, осећај етеричности, уживање у јединственом пејзажу, Фангхаи чуда, чудесан став, чудо, радост и задовољство, још увијек је нова ствар коју треба опоменути. Сви ВИП званичници или пословни људи у Шензен, сви они у понтонску област Ветланд Парк "Теа Валлеи", да уживају у источном кинеском граду приобаљу пејзажа. "Чон Броок Броок" понтонски мост Ветланд Парк ће бити са својим јединственим сјајем, Источни окт, који ће постати невероватна прекрасна пејзажна линија.