+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Историја развоја пливајућег моста

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jun 14, 2017

Мост, мост који лебди на воденом плану. Војска је користила стандардне пилоте војног понтона, а затим га назвала мостом. Историја понтона базирана је на Кини. "Књига пјесама Даиа Да Минг" записе: "добродошли Веи, брод за сноп", снимио је Зхоу Вен Ванг Ји Цханг 1184 године у понтону ријеке Веихе. У страним земљама, перзијско царство Цируса 537. године пре нове ере у Месопотамији направило је понтон. Понтон се може користити за људе, путеве, жељезнице. Пливајући мост

Његова структура није компликована, рушење је такође згодно, али високе трошкове одржавања. Обично доступни за хитне олакшице или као привремени транспортни објекти, ратно вријеме се може користити како би војска брзо обезбедила брзо преко моста брода за војни стандард, како би повећала своју мобилност, најчешће коришћен лак метал израђен од себе.

Мост, мост који лебди на воденом плану. Војска је користила стандардне пилоте војног понтона, а затим га назвала мостом. Историја понтона базирана је на Кини. "Књига песама Даиа Даминг" записе: "добродошли Веи, брод за сноп", снимио је Зхоу Вен Ванг Ји Цханг 1184 године у понтону ријеке Веихе. Источни Хан Гуангву цара Јианву једанаест година (АД 35 година), Гонг Сун описан у овом Хубеи Ииду, Иицханг постављен између понтона реке Јангце. Император Западне Јин Таи Таи, десет година (274 година), Ду у овом Хенан Менгјин у близини Жуте реке поставио је понтон реке, коришћен је више од 800 година. У страној земљи, Перзијско царство Цируса у 537. пне., У Месопотамији, изградило је понтон; Зелео сам 481. године пре нове ере да уђем у Европу у Хеллес Панг (сада Дарданиер Страит) како бих изградио понтон за повезивање Европе, субконтинента.

Постоје два типа понтонске структуре: ① традиционални облик је у броду или понтону на греду, а затим премјестити палубу. (2) облик чамца, или пловило прикључено на крај пловила, на жичан начин, или је чамац уско уврнут у појас. Да би се одржала локација понтонске осовине, није потребно надокнадити, у узводном и низводном кабловском сидру је потребно. За повезани крижни прикључак, у крижном прелазу треба поставити прелазни зрак или одскочни пролаз. Да би задовољавали флуктуације нивоа воде, обе стране такође треба поставити или спустити мост или подићи мост.