+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Standardizacija žicu i kabal nosilja tacne-booster kabl

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

Ležište za kablovsku je napravljen od žicom i kablovsku, Lulu i kablovsku polaganje za postizanje standardizacije, sistematizacija, generalizacija kabla za polaganje uređaja.

Osnovna tipa: konektor kabla most, zatvoren tip kabla most, najviše može primeniti na instalaciju kablova za računar, komunikacije kablovi, thermocouple kabel kontrolu kabl oklop i druge smetnje vrlo osetljivo sistema je i zaštita kablova u visoko korozivnoj sredini imati dobar efekat.

Ležište za tip kabla ležište za papir, ima li vatre, masa, napuni, lep izgled, prednosti jednostavne strukture, lako se instaliraju, pogodan za instalaciju kablova za napajanje, se takođe odnosi na kontrolu polaganja kabla.

Merdevine tip kabla tacnu, primeni na lagan Direktni kabel polaganje, posebno je pogodna za visoko i nisko polaganje kablova za napajanje. Od fiberglasa, legura i velikim rasponom kabl tacnu. I trunking, red ekrana, Groove sifon, tees, kamen i za propuštanje i zagrade, hangar fabrika kablova most za skoro deset godina da se razvije vrlo brzo, ne samo je registrovana, a sorte od običnih razvoja most protivpožarnih most, otporne na koroziju sorte kao što je most, u potpunosti mogu da zadovolje potrebe projekta.

Sa na produbljivanje WTO i kineske industrije lica sa izazovima bez presedana i konkurenciju u Kini. Industrija direktorijum za organizacije u industriji za implementaciju e-trgovine da pruži kompletna rešenja, dizajniran da pomogne preduzećima da proširite Vaše online poslovanje, izgraditi marku i imidž, pa taj više potencijalnih kupaca znanja i razumevanje, doprinose poslovnim.