+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Ubrzati usvajanje međunarodnih standarda za glavne opreme

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

Standardizacije rada Udruženja Kina Električna oprema industrija četiri puta na sednici članovi komiteta konferencije 2008 Električna oprema industrije standardizacije rada Konferencija održana na 9-12 aprila. Ovo će ubrzati usvajanje međunarodnih standarda, povećavaju nivo standarda, koji vodi Električna oprema industrije tehnološki napredak na novi nivo, kao tema, velikih državnih preduzeća, preduzeća, naučna istraživanja Instituta јugoistočne Evrope, kao i skoro 70 električno polje standardizacije nacionalnih tehničkih komiteta i predstavnika tehničkih komiteta, prema duhu nacionalnoj konferenciji za usvajanje standarda , promoviše 2008 standardizaciju u oblasti elektrotehnike prioriteti su razmotrili.

Sastanak mnogo pažnje industrije. Kombinovani Kina postojećih ekonomskih pokretanje sistema, Lu yansun u govoru u pod stresom da na prikaze za razvoj nauke za vodič radi standardizacije, i očekuje da će predložene četiri tačke: koristi međunarodnim standardima trebalo za pun test valjanosti, na veliki eksperiment podataka za skladu sa, mogu da zaslepi u; poboljšati standard razvijen prednji seksa, teži standardne konzerve u periodu mora unutar prilagođen tržišta i tehnologija razvoja; nastojanja u pravcu međunarodne diskurs, aktivni ka međunarodni sekretar i Predsjednik medved rad; Pa standardne i kvalifikovane evaluacija saradnja odnosa.

Ona je naglasila da sinhronu standardne i naučnih istraživanja, nastaviti da promoviše razvoj standarda glavne opreme, daj pun igra vodećih preduzeća u osnovna uloga u razvoju glavne opreme standarde da bi unapređivanju sposobnosti nezavisne inovacija, promoviše industrije tehnologija napredak da pruži podršku.

Drugo, da ubrza standardni podršku za očuvanje energije i emisija smanjenje. Formiranje vlade-om, koji vodi preduzeća, istraživački instituti i standarda komiteta će pažljivo, koristeći standardni mehanizam za promociju ušteda energije i emisija smanjenje.

Treći je da ubrza usvajanje međunarodnih standarda i standarda revizije da postigne nacionalni standardi predložila komisija 3 100% ciljeva i jedan 95% ciljeva. Po ubrzava usvajanje zakona o međunarodnim standardima i unapređivanju elektro standarda za unapređivanje međunarodne konkurentnosti industrije.

Četiri vodeća preduzeća kao glavni oslonac, sa središtem u proboj na međunarodne standarde u oblasti napajanja generacija opreme.

Pet je ubrzati izgradnju standardizacije rada tela, fokusirati na brojne glavne opreme, majore industrije tehničke standardizacije komiteta, standardna postavka rad radne grupe.

6 kanala istražiti razvoj standarda finansiranje podršku, i dalje poboljšanje mehanizam za poslovnu investiciju od glavnog tela i But na standardizing tela, standard je skup, standardni revizije, međunarodne standardizacije aktivnosti i jačanje komunikacije sa lokalnim samoupravama, težeći širok spektar politike i finansijska sredstva za podršku.