+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Kvalifikovana "Zašto kabl Suffered Consecutive se vratiti

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

Nedavno, proizvođaču kabla u Jiangsu udario u red Australije kupac vrati, posle marš vratio grupnom 88,000 m solarna kabla, održan je u aprilu od 66 000 m prinosa, razlog za povratak slučajno kida kada kabl izolaciju tokom instalacije.

Fotonaponskih kabl kao povezivanje komponenti sistema PV solarne energije i ključne komponente izmenjivača, uvek koristiti pod teški uvjeti preživljavanja, imati visoku temperaturu, UV zračenje, ozon, drastične promene u temperaturi i hemijske erozije. U međuvremenu, tokom instalacije i održavanja mora takođe da se odupre na pritisak, savijanje, napetost i istezanjem i jak uticaj. Fotonaponskih kabl ne bi trebalo da samo dobra električna svojstva, furnira takođe imaju viših zahteva termalne, hemijske i mehaničke karakteristike, i ovi moćan funkcija i kablovi izolacijom i plaštom od kvalitet materijala i tehnologijom prerade odluke. Ako kabl izvuci dovoljno snage, kablovske izolacije je ranjiv na štetu, kako bi se utiču na život kablova i ni čitav solarnog sistema, ozbiljno će desiti kratkih spojeva, ili čak da izazove vatru i gradjanske parnice. Da se osigura kvaliteta izvoza kablovi zahtevima standardni, Changzhou i poseban kabl proizvodnje preduzeća u izvoz kablovi pre uzorke poslat kupcu određen zloglasni testiranje agencije po svjetskim standardima za projekt-wide testiranja, performanse proizvoda, vremenu, životne sredine i mehanički indikatori su u skladu sa standardima, naši proizvodi usvojeni relevantni sertifikacija. Ali Australiju na kraju korisnika u izgradnji instalacija u je pronađena, kablovske instalacije Shi završava su mora će jezgro liniju razdvajanja mora udaljenost Hou ponovo i sistema u instalacijama terminala za vezu, i kabl od dva članka paralelne jezgra linija između veza dizajn loš, tačke povezivanja pregusto i previše uske, stvarne operacije u kao ne. profesionalni alat pomoćni operaciju , dvostruko jezgro odvajanje Shi vrlo lako duž tačke povezivanja od strane suzu negovanje skupova, da čini red jezgra kabla izolacija sloj nesreće golim, dovelo do koristeći Shi postoji sigurnost skrivena i samim tim celu grupu roba je sve vratio.

Zašto za certifikaciju, na kraju je patio od strane kvalifikovanih proizvoda daje? Jiangsu zavoda za inspekciju i karantin našao u istrazi, testiranje standarde i ne iscrpe sve zahteve proizvoda, u posebno, nekim specifičnim zahtevima za određene događaje i okruženja. Iznad kablove jezgra kabla za povezivanje tačka se nigde ne spominje u standardu, naravno, nema odgovarajuća stavka na testu i zahteve nije iznenađujuće. Domaćih i stranih proizvođača za tehničke uslove iz tačke povezivanja su nije isto, različitih debljina i širina parametar je postavljen, ali većina njih nije uzeo u obzir elektrika polje specifični za zaštitu životne sredine i instalacija uslova, pa je bilo neminovno bilo je testiranje i sertifikovanje proizvoda "kvalifikovan" se ne mogu koristiti na kraju patio se može vratiti.

Na ovo, test karantin sektor je podsetio Srodne enterprise: za maksimalnu smanjenu proizvode izvozi rizik, osim da strogo prema Srodne uvoza zemlje ili međunarodnim standardima proizvodnje, kao i za otkrivanje proizvoda, u potpisani ugovor Qian takođe treba da iguman i punu komunikaciju iz inostranstva kupca, detaljna razumeti proizvoda koristeći okruženje i u zavodu, najbolje ispred poslatih poslati uzorak od strane kupca suđenja u suđenje kvalifikovan Hu za foke uzorka , opet po pečat uzorak za proizvodnju i dostavu, tako da proizvode oba zahtevima standardne i upoznajte kupca pomoću uslove, da biste izbegli "kvalifikovan" povratak iskustvo proizvoda sa neugodna situacija, smanjiti nepotrebne ekonomske gubitke.