+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Na primjenu most koordinatne mreže-tip okvira u industrijskom okruženju

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

Sve vreme, domaće navike sredine industrijske koristeći priloženi most (poznat i kao okvir za Groove), poravnavanje Razni Energetski kablovi ili kontrole kabl, dok je u Evropi i drugim zemljama, revolucionarni novi most-the-koordinatna mreža-tip mosta RAM koristeći veoma cesta

Kada je u pitanju koordinatna mreža most, ne moraju da se odnose kompaniju, Francuska kabofei CABLOFIL. Može nazvati osnivač koordinatna mreža most, novi most ne samo u Evropi i univerzalnu primjenu, korisnici više na tržištu Asia-Pacifik poslednjih godina, posebno u biljke hrane i pića, energetskih postrojenja, industrijskih postrojenja, teške industrije i drugim industrijskim okruženjima.

Kako će novi most? Nego tradicionalno zatvoreno mosta u Kakva korist? Ovde imamo tacnu koordinatne mreže na kabofei za predstavnike veze poređenje

Prvo, otvori koordinatna mreža kablovske mosta tako da svi koreni su vidljivi, možete u potpunosti kontrolu kvaliteta projekta instalacijama, u slučaju nepostupanja u budućnosti, možete brzo odrediti kabl problem i preduzmu odgovarajuće mjere

Drugo, poslužavnik otvorena koordinatne mreže omogućava sa svake tačke, koji može lako povezati raznih mašina i opreme, promijeniti nasumično poenta utičnicu i to je lagan i fleksibilan, a može se montirati na vrhu proizvodne opreme, pod, oko, možete lako da šetate mašineriju u sredini, na liniji za proizvodnju proizvodne linije za instalaciju.

Treće, u kabofei se može koristiti za razne instalacije, bez potrebe za prilagođene komponente kao što su savijanje, tee, krst, reduktor, i tako dalje. Ove posebne komponente mogu se pronaći u gradilište direktno pomoću ravne segmente mosta sa jednostavnim alatima (kleљta), i pomaže korisnicima da skrate vreme dizajniranja i instalaciju. Pored toga, nova struktura se može bolje kontrolisanim kablovi, buduće održavanje i nadogradnju vremena je takođe vrlo lako.

Konačno, izdržljivi, siguran i jak. Kabofei koordinatne mreže-tip mosta okvir je napravljen od kvalitetne čelične žice zavarena zajedno, kabofei most je najveće globalne test za most, najsvetlije težinom korisnika sa najjača uležištenje performanse. Pored cinka serviranjem i cinkovanje površinske, kabofei most, kao i visokog kvaliteta po proces dekontaminacije serije 304 L i 316 L nerđajući čelik, od soli sprej testovi površini, život svoje usluge je 3-4 puta puta sirove nerđajući čelik, čak i u surovim uslovima može da osigura dugo termin trajnosti.

Sve u svemu, Ova revolucionarna koordinatnu mrežu ležište za papir, za industrijske projekte dizajnere, instalatere i krajnje korisnike sa velikom dozom pogodnost, smatra da sa na domaćem tržištu produbljuje svest i razumevanje ovog novog proizvoda, aplikacije za ovaj most će se proširiti.