+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Војни пливајући мост

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 17, 2017

Пливајући мост је велико чудо у примени пловидбе у древној историји наше земље. У каснијим годинама развој не само у реци плутајућег понтона, као и Жуте реке, као што је велика река, поставили су и понтонски мост. Према легенди, почетком 11. века, у близини Жуте реке у Пузхоуу, северно од Тонггуана имали су велики понтонски мост, понтонски кабл са 8 жлијезда од жељеза, ови гвоздени воли су стајали са обе стране, сваки вол десетине хиљада килограма. Касније, захваљујући поплавама, понтонски мост је испран, а вол се потопио у реку. Како се спасити вола, под условима, је теже. Монах је била трудна са два велика брода испуњена блатом, послао људе у воду, а гвожђе је повезало вол и велики брод, а потом су уклонили тло брода, користећи пловидбу чамца, гвожђа се повукла. Пливајући мост

Подизање понтона карактерише њена једноставност и брзина и често се користи у војсци, познатији и као Ратни мост. 974 година песма, у средини и доњем току реке Јангце подигла је 2. понтон (према легенди у каменолому Анхуи Дангту), да би Бинг угасио јужни Танг, јединствени национални, на Јиангнан отворени канал воде. Кублаи, како би унификовао југозапад, послао је трупе у Сицхуан, Белу коњу, Хејианг, Пуи Јианг, Кингјианг (све реке Јангце узводно) и друге брзице, поставили више од 20 војних понтонских мостова. Неки људи који пишу историју сматрају да су ови понтонски мостови највише искористили Кублаи Кхан на југозападу.

Постављање војног понтонског моста, као привременог транспортног средства, генерално је да прође војска, пртљаг. Понекад се користи за блокирање друге стране операције морнарице, понтон је стациониран на војсци, користећи понтонски мост и другу морнаричку борбу. У овом тренутку, понтонски мост постао је водени ров. Историјски плутајући мост у Кини има највећу скалу и играо је важну улогу у војсци, што је скуп плутајућих мостова подигнутих од стране Таипинг побуне у Вухану.