+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Staklo kabl most ključ poena za zabrinutost kada se instalacija dovrši

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

Standarde kvaliteta za most polaganje imobilizacija je horizontalna cak i vertikalne, razumno korice bez uglova. Uredan interfejs pažljivo, ugao, kutak, t-povezani pravilno cvrsto, trunking i bez zagađenja. Zagrade i ofingeri trebalo bi razumno, popravio čvrsto i glatko. Red dok je prelazila grede, zidove, podove, ležište za staklo treba da bude stavljate na smrt u zgradi. Konektor Električna oprema blisko povezan sa i bez izlaganja. Most je polaganje pravo horizontalno ili vertikalno pravo i pravougaoni tolerancija ne prevazilazi 5mm.

Zaštita proizvoda, transport i slaganje mosta bi trebalo da u skladu sa relevantnim odredbama, obrati paznju na vlagu i mrlje. Kada koristite visoke stolice, pazi da ne udari u zidove i vrata zgrade. Za kontaminaciju sklona lokacije (kao što je u pogonu, električna otvora itd) most, trebalo bi da obrati paznju na proveri, otkrili na vreme, čine Četkica farbe.

Napomena, kada u blizini vode i dovod vazduha, treba da pažnju izdvojila njenu poziciju sloj izolacije. Standardni građevinskih konstrukcija bi trebalo da podu ili dela i nakon testiranja i inženjering zabrinuti odobrenje od komesara pre početka izgradnje velike površine i električne žice za vertikalni kablovski otvor jeseni zaštitu mere treba sinhronizovati sa red izgradnje. Kontaminirana Rasti most, trebalo bi da moguće očistiti pre razvukao kabl, zagrada Veld hocemo li odmah obojena antirust bojom.