+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Плутајући мост вас води да бисте разумели апликацију пловности

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Sep 29, 2017

Дрво плута на површини, јер је густина дрвета мања од густине воде. Дрвеће ископане "шупље" постало је кану, њихова сопствена тежина постаје мања, може носити више људи, кану за редом запремине воде постаје већи, повећава доступну пловидбу. Зубна паста завија у групу, потоне у воду, а "шупља" паста за зубе може плутати на води, да "шупље" може подесити однос између пловности и гравитације. Коришћење "шупље" за повећање запремине, чиме се повећава пловидба, тако да објекти могу плутати на површини.

Пошто је труп направљен шупљи, запремина воде се повећава и повећава се пловидба, а потоп је једнак сопственој тежини, тако да може плутати на води. То је коришћење предмета који плутају у течном стању Ф плутајући = Г ради, све док гравитација брода остане непромењена, без обзира на брод у мору или реци, она је иста плутајућа. (Само је густина морске воде различита, бродска водна линија је другачија) Према принципу Архимедеса, Ф флоат = ρ течни гВ ред, то је у мору, а река уроњена у запремину воде је другачија. Величина брода обично се користи да изрази своје померање Плутајући мост

Понтонски мост се често користи у војсци, такође познат као ратни мост, због својих једноставних и брзих карактеристика. Увођење војне понтоне, као привремено превозно средство, генерално се користи за пролаз војске, пртљага. Понекад се користи за блокаду акције друге странке, понтона на стационираним трупама, коришћења понтона и других водених операција. У то време, понтон је постао водени ров. Мост, мост који плута на површини са бродом или понтоном.

Војска је користила стандардне пилоте војне опреме, а онда се називала мостом. Историја понтона базира се на Кини

Постоје два типа понтонске структуре: традиционални облик је у броду или плутајућој кутији на греду, а затим премошћава палубу. Облик чамца или пловила повезан је са концем чамца, у низ, или је чамац уско уврнут у појас. Да би се одржала локација понтонске осовине, није потребно надокнадити, у узводном и низводном кабловском сидру је потребно. За повезани крижни прикључак, у крижном прелазу треба поставити прелазни зрак или одскочни пролаз. Да би се задовољила флуктуација нивоа воде, обе стране такође треба поставити или спустити мост или подићи мост. Понтон се може користити за људе, путеве, жељезнице. Његова структура није компликована, рушење је такође згодно, али високе трошкове одржавања. Обично доступни за хитне олакшице или као привремени транспортни објекти, ратни период се може користити да би војска брзо обезбедила преко војног моста бродског моста, како би повећала своју мобилност, најчешће коришћен лак метал израђен од себе.