+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Пливајући мост једноставан и брз

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: May 27, 2017

Плутајући мост је велико чудо пловидбе у древној кинеској историји. У каснијим годинама, на пливајућем мосту се може успоставити не само ријека, а река попут Жуте реке поставила је и плутајући мост. Према легенди, почетком 11. века, у близини Тонгзуа северно од Тонггуана на Жути реци поставио је велики плутајући мост, мост са плутајућим мостом са 8 тролова везаних, ови таурус који је стајао са обе стране, свака гвоздена руда десетине хиљаде јин. Касније, захваљујући поплавама, пливајући мост је опран, тајван је такође потонуо у реку. Како подићи гвоздени волумен, у вријеме услова, теже је. Монахове руке и руке са два напуњена тлом брода, послата да се ушију у воду, заједно са гвожђе до гвожђа и брода заједно, а затим уклањају тло на броду, коришћење пловног пловидбе, тајван повукао је Тхе

Мост са плутајућим мостом често се користи за војску, такође познат као мост, због својих једноставних и брзих карактеристика. 974 Сонг Таизу, у средњем и доњем делу реке Јангце

Поставити други пловни мост (према легенди у каменолому Анхуи Дангту Цоунти), за пјесму Бинг расправљају о јужном Тангу, јединственом националном, Јиангнан-у на каналу отворене воде. Предузећа династије Јуан, за поновно уједињење југозападног региона, слање трупа у Сицхуан, на ријеци Баима, Хејианг, Пеијианг, Кингјианг (оба горња подручја притоке реке Јангце) и друге брзице, поставили су више од 20 војних плутајућих мостова. Неки људи који пишу историју да су ти плутајући мостови за Кублаи Кхан обједињени на југозападу направили велику заслугу.

Увођење војног пливајућег моста, као привремено превозно средство, генерално се користи за пролаз војске, пртљага. Понекад се користе за блокирање акција другог, плутајући мост на војском, коришћење плутајућег моста и других водених операција. У овом тренутку, плутајући мост постао је ров за воду.

Кинеска историја највећег плутајућег моста успостављена је и играо је важну улогу у војсци, која би се сматрала побуњеништвом Таипинг небеског краљевства у битци постављеној у Вухану, групи плутајућег моста.