+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Плутајући мост суровог материјала и савременог развоја

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Aug 30, 2017

Мост, мост који лебди на воденом плану. Војска је користила стандардне пилоте војног понтона, а затим га назвала мостом. Понтон се може користити за људе, путеве, жељезнице. Његова структура није компликована, рушење је такође згодно, али високе трошкове одржавања. Обично доступни за хитне олакшице или као привремени транспортни објекти, ратни период се може користити да би војска брзо обезбедила преко војног моста бродског моста, како би повећала своју мобилност, најчешће коришћен лак метал израђен од себе.

Постоје два типа понтонске структуре: традиционални облик је у броду или плутајућој кутији на греду, а затим премошћава палубу. Облик чамца или пловила повезан је са концем чамца, у низ, или је чамац уско уврнут у појас. Да би се одржала локација понтонске осовине, није потребно надокнадити, у узводном и низводном кабловском сидру је потребно. За повезани крижни прикључак, у крижном прелазу треба поставити прелазни зрак или одскочни пролаз. Да би задовољавали флуктуације нивоа воде, обе стране такође треба поставити или спустити мост или подићи мост.

Пошто понтон плута на површини воде, грађевински радници имају одређену разлику. Раније само због погодности, коришћење бродова за изградњу. Сада изградња мора имати одређени визуелни ефекат, чврста и практична функција, лепа је, а чак се може користити као пејзаж понтона. Изградња понтона практичне и пејзаже, са огранцима, светлима и другим облицима различитих погледа на понтон. Коришћење различитих боја пливача састављеног од, и према околини локације, стварне практичне трансформације различитих типова моделирања.Флоатинг Бридге

Користећи еколошки прихватљиве сировине, производ је достигао стандардно паковање хране, загађење воде. Од пројектовања, производње, изградње, до продаје "оне-стоп" услуге. Примјењује се на сва водна окружења. Само да напустите малу понтонију, можете плутати горе и доље уз воду, осетити забаву ходања воде. Велики и средњи понтон се може подударати са челичним рамом, челичном плочом, како би се постигла глатка и сигурна потражња.

Данас, пошто се саобраћајни понтон више не појављује у нашим животима, млади људи на понтону прилично чудни, па чак и сјећање старих људи почео је постати нејасан. Међутим, задовољно је што се сада појављује украсни понтон као рекреативна употреба, а нови понтон је попут траке која је пријатна за око и додаје прелеп крајолик у град шарма.

Са развојем науке и технологије и људских потреба за забавом и забавом дошло је до савременог понтона. Главно тијело модерног понтона назива се понтон, који је направљен од високо-молекуларног полиетилена кроз обимну механичку опрему. Понтонски мост је сличан у структури са старим понтоном, али је врло различит у карактеристикама и функцији: непрекидна веза између тијела понтона и стабилности је добра. Пливајући дизајн површине, неклизајући. Стабилност материјала, анти-корозија, анти-УВ, отпорност на ударце и друге карактеристике, погодне за вишегодишње постављање у спољашње воде. Након завршетка понтона без одржавања. Главна функција савременог понтона више није важно средство за људе који пређу воду, више за сценски понтон, ходнике и тако даље.