+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Izbor police kabla i selekciju razmatranja

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

1. u dizajnu projekta, kabl ležište aranžman treba zasnivati na ekonomska racionalnost, tehnička izvodljivost, sigurnost i drugih faktora koje treba odrediti najbolje rešenje, nego da u potpunosti ispuni uslove za izgradnju, instalaciju, održavanje, popravljanje i kablove.

2. kada polaganje Nosači kablova horizontalni visine ne manje od 2,5 M iznad zemlje, kada put vertikalno iz temelja 1.8M sledeći odeljak treba dodavati na omotu metala zaštititi, ali osim leži u elektro sobama unutar. Nosači kablova horizontalni polaganje mezzanine opreme ili ljudi na putu i manja od 2. 5 M, zaštitne mere treba preduzeti.

3. Nosači kablova, trunking i hangar za upotrebu u korozivnim sredinama, kruti materijal koji treba da bude otporna na koroziju. Ili uzimanje mere za sprečavanje korozije i Antikoroziona tretman treba da ispuni uslove inženjering okruženje i trajnost. Otporna na koroziju Visoke performanse zahteve ili zahteva čisto mesto, pogodne za aluminijum kabl tacnu.

4. Nosači kablova u sektoru vatru, kabl merdevine, tacnu sa svojstvima koja su otporne na vatru ili otporne na plamen bili dodat i drugih materijala ograđeni ili polu-ograđeni strukturu i odvesti u tacnu i pozar premaza na veљalici, i tako dalje. Otpor treba da ispuni uslove relevantnih nacionalnih normi ili standarda. U pogonu od mesta visoko vatru. Nisu pogodne za aluminijum kabl tacnu.

5. elektromagnetska interferencija blokiraju kabl redova. Ili da je zaštitna spoljne senke n na otvorenom suncu, ulje, korozivne tečnosti, zapaljive prašine i drugih ekoloških zahteva. Ležište za tip kabla ležište za papir bez rupe treba koristiti.

6. lako akumulacija prašine na mestima, kablovskom poklopcu ležište za papir treba koristiti; u javnosti ili prirodu preko puta. Donje ležište za papir treba da doda malo jastučića ili upotreba-porozne paletama

7. različite napone, različite upotrebe kabl treba da ne bude unesen isti sloj unutar poslužavnik kabla:
(1) iznad 1kV i ispod i 1kV kablova:
(2) istu putanju do opterećenja kolo u moć snabdevaju kabl;
(3) pomocno osvjetljenje i drugi kabl osvetljenje:
(4) električne energije, kontrolu i telekomunikacije kablove.
Različite nivoe kada kablovi u istoj kablovski tacnu, srednja particije treba da povećane izolacije.

8. kada poslužavnik kabel red segmenta dužine preko 30m, legure aluminijuma kabl ležište za više od 15 miliona. Ili kada je kabl most preko zgrada proširenja (naselje) zglobova trebao ustupke kompenzaciju za O - 30mm. Povezivanje teleskopski vezu tablice treba koristiti.

9. kablovska merdevine rekove, paleta širine i visine od selekcije, popunjavanje stopa zahteve, kabl merdevine, ležište za popunjavanje stope u slučaju generala, napajanje kabl 40% - 50% kontrolu kablovske 50%. 70%. I da rezervišete l0% 1252 projekat razvoja margina.

10. pri izboru kabl ležište za tovar kabl ležište uniformu opterećenje ne sme da pređe opterećenje ležište za izabrane kabl ocenjen opterećenje ako podržava ležište za kablovsku i ofingeri od stvarne raspon nije jednak 2 miliona.