+86-511-86095270

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj

Анализа структурне форме пливајућег моста

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Oct 24, 2017

Структура понтонског моста има два типа: традиционални облик се налази у броду или плутајућој кутији на полицама. Облик брода носача или пловила повезан је са репом, у уздужну колону или тело чамца чврсто распоређених у појас типа. У циљу задржавања положаја понтонске осовине није надокнађена, потребно је постављање каблова у горњим и доњим границама. Да бисте се повезали са две стране, потребно је поставити прелазни зрак или одељку са обе стране. Да би се прилагодили флуктуацији нивоа воде, обе стране би такође требало да постављају пристанишну пристаниште или узлетну и слетну стезаљку.

Понтон се може користити за људе, аутопутеве, жељезнице. Његова структура није компликована, и погодна је за демонтажу, али су трошкови одржавања високи. У миру се може користити за хитне помоћи или као привремени саобраћајни објекти, ратно се може користити како би се војска брзо преко понтонског војног стандарда, како би повећала своју покретљивост, најчешће користила лаки метал из сопственог типа.

Подизање понтона карактерише њена једноставност и брзина и често се користи у војсци, познатији и као Ратни мост. 974 година песма, у средини и доњем току реке Јангце подигла је 2. понтон (према легенди у каменолому Анхуи Дангту), да би Бинг угасио јужни Танг, јединствени национални, на Јиангнан отворени канал воде. Кублаи, како би унификовао југозапад, послао је трупе у Сицхуан, Белу коњу, Хејианг, Пуи Јианг, Кингјианг (све реке Јангце узводно) и друге брзице, поставили више од 20 војних понтонских мостова. Неки људи који пишу историју сматрају да су ови плутајући мостови учинили највише од југозападно од Кублаи Кхан.

Постављање војног понтонског моста, као привременог транспортног средства, генерално је да прође војска, пртљаг. Понекад се користи за блокирање друге стране операције морнарице, понтон је стациониран на војсци, користећи понтонски мост и другу морнаричку борбу. У овом тренутку, понтонски мост постао је водени ров

Мост је стварање људске технологије која прелази планине и ријеке Моат, доноси људски живот напредак и транспорт погодан, природно може проузроковати љепоту повезивање особе, чувено име Хуман Раинбов-а. И у природном врту Кине, променама терена и одвојеним воденим путевима, веома је потребно премостити контакт саобраћаја, комуникацијских спотова, организационих путева. Штавише, то је једна од најважнијих уређења у врту. Због тога, мала водена вода постаје типични сценарио кинеске вртне и пејзажне слике. При планирању и пројектовању моста мост мора сарађивати са системом вртне цесте, олакшати транспорт, контактирати пут руте и сценско место, обратити пажњу на разграничење површине воде и пролаза пловног пута и пловидбу; плутајући мост