+86-511-86095270

Znanje

Dom > Znanje > Sadržaj

Da li je to most? Struktura mosta!

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

Mostovi su podršku zagrada i kablovsku. Most inženjering je uobičajena kao dugo kao most kabl, kabl ležište kao za podršku projektu instalacije radova, bez posebne normativni vodič, ima proizvođača specifikacija programa nedostaju svestranost, tako da proces selekcije dizajn se treba zasnivati na slab trenutnog sistema i tip kabla, broj racionalno izabran za most. Kabl most ima širok izbor, široku primenu, svetlo intenzitet, struktura, nizak trošak, jednostavna konstrukcija, ћica i fleksibilan, standardne instalacije, izgled, i tako dalje.

Ležište za kablovsku podeljen konektora za, tacnu i merdevine rekove, koordinatna mreža struktura, zagrade, zagrade i pribor za montažu i tako dalje. Izbor treba da pažnju svih delova programa most upoznaje serije, univerzalno, standardizovana skup uslova. Zgrada most okvir možete nezavisno erekcija, takođe možete priložen u raznim izgrađenih (RAM) izgrađenih stvarnog i tuba galerija zagradi Shang, trebalo je da jednostavno odraz strukture, styling lepa, i konfiguracija fleksibilne i održavanje zgodno, funkcije, svi delovi su potrebne za serviranjem cinka obradu, instalacije u zgradama izložena dana most okvira, ako je u blizini plaža ili pripada korozije distrikta, da je materijal mora da ima anti-korozija , i otpor vlage i dobro prianjanje otpor uticaj snagu visoke funkcija za pravi seks.

Da smanjite težinu takođe mogu da koriste aluminijum kabla i FRP most okvir, njegovu veličinu oblika, opterećenje sadrži karakteristike su i čelik kvaliteta most okvir basic slične, zbog aluminijuma, kao i različite čelične deo (Al = 2.7, Fe = 7.86), izračunavanjem težinu, aluminijum čelika od nego o za 1:3, po dve vrste materijala konverzije tržišne cene, aluminijumski RAM most troška košta od sličnih karoseriju cinka čelični most cena visoko se dva puta puta , aluminijumski RAM most je prelepa, masa light i instalacija zgodno, prednosti, poslednjih godina, aluminijumske legure most je primenjena u projektu.