+86-511-86095270

Znanje

Dom > Znanje > Sadržaj

U detalje izgradnju mosta

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd | Updated: Jul 23, 2015

ležište za papir za 1, kabl od normalne životne sredine kroz zid u vatru, otporan na eksploziju okruženju, trebalo bi da poslužavnik kabl zaptivanje uređaj instaliran na zidu.

2, kada kabl most iz na otvorenom u zatvorenom prostoru zida, izvan zidina od kiše-dokaz mera treba preduzeti.

3, ležište za kabl od na otvorenom u zatvorenom prostoru zid visok instalaciju, kablovska tacne da bi bili prošireni silazni sloping odgovarajuće intervalima, a onda gore ponovo da podesite da biste sprečili kiљnice duž poslužavnik kabl u sobu.

4, kada kabl most preko naselje ekspanzija zglobova, kablovski treba da bude prekinuta, isključite intervalu do 100mm kao. Kreirao privremenim imenom nacionalnih normi, tamo su više zahteva na kablovsku ležište za instalaciju, zahtevi za kablovsku ležište za kablovsku ležište za instalaciju. Zemlje koje je prevladati. Kabl ležište za izgradnja industrijskih i civilnog polaganje Energetski kablovi, kontrolni kablovi, kablove za komunikaciju i kontrolu kablove. Kabl tacne instalacija, generalni raspored kabl most okvir intervala trebalo za najkraći mogući. Bezbedan rad i izgradnja bi trebalo da bude zadovoljna instalaciju, održavanje i upotreba Kabela zahteve. Nosači kablova imati dovoljno krutost i snagu, kabl pruža pouzdani oslonac.