+86-511-86095270

Most Pin

CB100 bailey Panel Pin i Pin klipove 1 pontonski most komponenta za povezivanje bailey panel za povezivanje samo trouglasto. Postoji Kružna jednu rupu u jedan kraj pin. Umetanje detent na sigurnost prilikom instalacije tako da sprečava PIN kôd obrasca odustajanje. Postoji priključak na vrhu igle, sa na...

  Product Details

CB100 bailey Panel Pin i Pin klipove

1 komponenta pontonski most za povezivanje bailey panel

Za povezivanje samo trouglasto. Postoji Kružna jednu rupu u jedan kraj pin. Umetanje detent na sigurnost prilikom instalacije tako da sprečava PIN kôd obrasca odustajanje. Evo ga utikač na vrhu igle sa pravca u skladu sa od mali kružni otvor. Prilikom instalacije, napraviti priključak paralelno gornji & manji akord člana, tako da je sigurnost detent mogu da se umetnu u pin glatko.
Dok podiže trostruki red most, tu radi pogodnosti za skupštinu & uklanjanje, pin će biti instaliran na sledeći način: Umetanje pin prvog reda (unutrašnjih poslova red) u donji red od tras iznutra na van, i iz van da unutar drugog i trećeg reda. Srafovi gornjeg reda će biti umetnuta od ispred.
Materijal okvira tras je 30CrMnTi, prečnika od 49.5mm.

Specifikacija pontonski most

Pontonski most je vrsta prenosiv, unapred izmišljenim, tras most. To je razvijen od strane Britanaca tokom drugog svetskog rata za vojnu upotrebu i video opsežno koristi od strane britanski i američki vojni inženjerske jedinice.

Pontonski most je imao prednosti koje zahtevaju nema posebne alate ili teške opreme da se okupe. Drvo i čelični most elementi bili mali i dovoljno lagan za bude nosio u kamione i podigao na svoje mesto ručno, a ne zahteva upotrebu dizalice. Mostovi su bili dovoljno jaka da nosi tenkova. Bailey mostova i dalje intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata, kao i da pruže privremene prelaza za stopalo i vozilo promet.

Uspeh pontonski most je zbog svoje jedinstvene modularnom dizajnu, kao i činjenica da jedan mogao biti sastavljan sa minimalnim pomoć od teške opreme. Vecina, ako ne i sve, prethodnog dizajna za vojne mostova potrebna dizalica da ukine pred okupljenim mosta i spustite ga na svoje mesto. Bailey delove bile napravljene od standardnih čeličnih legura i bili dovoljno jednostavno da bi delova u brojnim različitim fabrike mogao biti potpuno zamenljiva. Svaki pojedinačni segment mogao biti nošena mali broj ljudi, omogućavajući inženjeri vojsku da se lakše i brže nego ranije, u pripremi put za trupe i matériel napreduju iza njih. Konačno, modularnom dizajnu dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most biti duga i jaka po potrebi udvostručavanje ili utrostručavanja se na podršku od vrata ili na roadbed odeljaka.
CB100(321-Type) uvod pontonski most

Aplikacija je kompaktan 100(CB100;321-Type) standardne panel mosta:
Premosti palubi širina: 4m
Oslobodite rasponom dužina: 9-51M
Tabla dimenzije: 3000MMX1500MM

Kompaktne 100(CB100;321-Type) tabli most je vrsta mosta sistem koji može da bude disassembler i rapidno podignut. Ceo most je zavario sa haj-tek snagu čelika. Gredu je lagan težina kompozitne panele i panela su povezani po tabli za povezivanje pinova. Lako je konverziju između delova, a oni su lagani. To je lako sastaviti ili rastaviti i ih odvoze. Mogu da se okupi i u različite obrasce tabli mostova prema njihovim rasponom transporta i dužina uslov. Tako, to je široko zatvorila kao više razvio i garantovano tabli mostova za hitan prevoz. Pogodan je za učitavanje dizajne HS-15 "," HS-20 "," HS-25 "i" gusenične-50 itd.

Hot Tags: most zakačite, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftino
Srodni proizvodi