+86-511-86095270

Most uležištenje tanjir

Specifikacije 1 pontonski most komponenta 2 primati novinare struju od gredu 3 pomaganje u lociranju most na potporni to se koristi za postavljanje mosta stolicu, i distribuiranje ravnomerno opterećenja na temelje. Pismo 1, 2 & 3 označen na krevetu tanjir predstavljaju odnosno mosta...

  Product Details

Tehničke karakteristike
Komponenta 1 pontonski most
2 prima novinare struju iz gredu
3 od pomoći na most pronalaženja na potporni

Koristi se za postavljanje mosta stolicu, i distribuiranje ravnomerno opterećenja na temelje. Pismo 1, 2 & 3 označen na krevetu tanjir predstavljaju odnosno most stolicu centralnu liniju stavovi jednom redu, dual-reda i tri reda. Na drugoj strani kreveta tablice je označen centralnu liniju položaja rasponom mosta pravac.

Pontonski most zahteva nema posebne alate ili teške opreme za izgradnju mosta elementi su dovoljno mali da ih nositi i most je dovoljno jaka da nosi. Smatra se odličan primer vojno inženjerstvo.

Pontonski most zahteva nema posebne alate ili teške opreme za izgradnju mosta elementi su dovoljno mali da ih nositi i most je dovoljno jaka da nosi. Smatra se odličan primer vojno inženjerstvo.

Kompaktne 200 tabli mosta: kompaktni 200 tabli most je slična Kompaktne 100 tabli mosta iz njihovog pojavljivanja. Razlika je njena visina povećana tabli da 2.134m. To je zaposlila metod naizmenične zglobova između pojacanje akorde i zglobove između panela. Ovaj metod može da smanji inelastic deformacija uzrokovana prevelikim pribadaиe.  Preliminarno Vrhovni metod se koristi da se dodatno smanji sredinom raspon i vertikalni skretanje do većeg stepena. Povezani vijak komponente pomoću koja orijentiљe rukav - paralelnih metode da biste povećali preciznost od veza. Skretanje je kreirana u optuživana rukave i napetost je urađen u rezu, što je povećanje upotrebe materijalnih vijci i da se osigura sigurnost tabli mostova. Vetar otporna braće je napravljen da bude Složeni tip i povezan je sa gredu/nosače za poboljšanje ukupne stabilnosti tabli mostova.

Popravljen je deo između okvira za ovu sramotu i paneli kroz premošćavanju kako bi sprečili strani savijanja ceo most. Nakon erekcija, tamo će biti unapred Lučno diplomu preko razmaku od mosta. Osim toga mogu biti sastavljan u singl lane mostova. Kompaktne 200 tabli most može da se okupi i u duplo Lejn most, stoga to dodatno proširuje opseg svojih aplikacija. Pogodan je za učitavanje dizajne HS-15 "," HS-20 "," HS-25 "i" gusenične-50 itd.

Hot Tags: most koji nose tanjir, čelik koji nose ploču za most, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftino
Srodni proizvodi