+86-511-86095270

Bailey akord munju

Specifikacije 1 da podrži Bailey deking sistem 2 da se poveže akorde i paneli 3 koji se obično koriste u čelični most 4 table pontonski most munju koristi za povezivanje na gornju i donju tabli. Proveri munju & akord član groma: tras vijak se koristi za povezivanje na gornju i donju tras. Dok koristite,...

  Product Details

Tehničke karakteristike
1 za podršku Bailey deking sistema
2 povezati akorde i paneli
3 koji se obično koriste u čelični most
4 pontonski most

Tabla Grome koristi za povezivanje na gornju i donju tabli.
Proveri munju & akord član groma: tras vijak se koristi za povezivanje na gornju i donju tras. Dok koristite, Umetanje nazad u rupu tras akord člana Grome od vrha do dna, da pro-platformu za od munju iskoristi unutar akord član, i pooštriti orah. Akord član munju, slična tras munju, samo 7cm dužine, se koristi za povezivanje tras i član pojačanog akord, instaliran prema Fig. 3-20, pusti šraf glavu zakopati u član pojačanog akord, izbegavajući da blokira most dok potiskujući.
Pontonski most je vrsta prenosiv, unapred izmišljenim, tras most. To je razvijen od strane Britanaca tokom drugog svetskog rata za vojnu upotrebu i video opsežno koristi od strane britanski i američki vojni inženjerske jedinice.

Pontonski most je imao prednosti koje zahtevaju nema posebne alate ili teške opreme da se okupe. Drvo i čelični most elementi bili mali i dovoljno lagan za bude nosio u kamione i podigao na svoje mesto ručno, a ne zahteva upotrebu dizalice. Mostovi su bili dovoljno jaka da nosi tenkova. Bailey mostova i dalje intenzivno koristi u građevinarstvu građevinskih projekata, kao i da pruže privremene prelaza za stopalo i vozilo promet.

Uspeh pontonski most je zbog svoje jedinstvene modularnom dizajnu, kao i činjenica da jedan mogao biti sastavljan sa minimalnim pomoć od teške opreme. Vecina, ako ne i sve, prethodnog dizajna za vojne mostova potrebna dizalica da ukine pred okupljenim mosta i spustite ga na svoje mesto. Bailey delove bile napravljene od standardnih čeličnih legura i bili dovoljno jednostavno da bi delova u brojnim različitim fabrike mogao biti potpuno zamenljiva. Svaki pojedinačni segment mogao biti nošena mali broj ljudi, omogućavajući inženjeri vojsku da se lakše i brže nego ranije, u pripremi put za trupe i matériel napreduju iza njih. Konačno, modularnom dizajnu dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most biti duga i jaka po potrebi udvostručavanje ili utrostručavanja se na podršku od vrata ili na roadbed odeljaka.

Hot Tags: Bailey akord Grome, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftino
Srodni proizvodi