+86-511-86095270

Kljesta gredu pontonski most

Specifikacije 1 da podrži Bailey deking sistem 2 da povezuju CB321 gredu, kao i paneli 3 koji se obično koriste u čelični most 4 pontonski most sastavljena po barovima, drži zraka i za podršku deblo da popravim zrak. Sastoji se od tri dela kao brace, visi zrak i podržavanje rode, koji se koristi za veznih...

  Product Details

Tehničke karakteristike
1 za podršku Bailey deking sistema
2 za povezivanje CB321 kroz prozor i paneli
3 koji se obično koriste u čelični most
4 pontonski most

Sastavljena po barovima, drži zraka i za podršku deblo da popravim zrak.

Sastoji se od tri dela kao brace, visi zrak i podržavanje rode, koji se koristi za veznih gredu. Na vrhu veliku zagradu je podignute glave, da se stavi u zadnji platformu za gredu prilikom instalacije. Jedan kraj visi zrak hvata na dobro doжi reљetkasta rupi od montant i tras, okreni za podršku štap sa push rod (ili francuski ključ) potsetiti i vezati kroz prozor. Gredu munju & orah neka donesu previše gornjeg opterećenja; zbog toga, dok je kroz prozor je poverena jig, ne drka je dozvoljeno koristiti pod kroz prozor.

Kompanija uvod
Jiangsu Bailey čelik most Co., ltd. je jedan od najveći specijalizovane čelik pontonski most proizvođači sa vodećim procesa proizvodnje za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio uplela u ovaj red za 20 godina sa jedan međunarodni kvaliteta sistema za certifikaciju od ISO9001:2008 i kao partner u saradnji sa naučnim ustanovama narodne Oslobodilačke vojske.

Korporacija partnera
ChinaRailwayEngineeringCorporation (CREC), Kina državne izgradnje inženjeringa korporacije,
Nepal ministarstva transporta, vojne Kambodža, Burmi izgradnje odeljenje, Mongolija izgradnje odeljenje i tako dalje.

Hot Tags: pontonski most gredu obujmice, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftino
Srodni proizvodi