+86-511-86095270

Pontonski most za vojsku

Specifikacije 1 manje o troškovima, široku primenu 2 lako podižući 3 zapali da nosi 4 fabrike obezbedio direktno 6 pružaju inženjer uputstva na lokaciji pontonski most (takođe biti po imenu kompaktan panel most) je standardni most opreme, koji je usvojen intenzivno i najpopularnije na svetu, zaposedaju se...

  Product Details

Tehničke karakteristike
1 manje o troškovima, široku primenu
2 lako podižući
3 svetlo da nose
4 fabrike koje direktno
6 obezbedi inženjer uputstva na lokaciji

Pontonski most (takođe biti po imenu kompaktan panel most) standardni most opreme, koji je usvojen intenzivno i najpopularnije na svetu, poseduje osobine jednostavna struktura, zgodno transporta, brzu montažu i lako rastavljanje kapaciteta, veliku stabilnost i dug umor život biti sposoban za alternativne raspon, utovaruje kapaciteta i mix obrazac da podigne sve vrste i upotreba privremeni mostovi , hitni mostova i osnovnih mostova. Koristite opremu mosta kompaktan panel, suspenzija mostove u raznolikim raspon može biti podignuta.

Kompanija uvod
Jiangsu Bailey čelik most Co., ltd. je jedan od najveći specijalizovane čelik pontonski most proizvođači sa vodećim procesa proizvodnje za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio uplela u ovaj red za 20 godina sa jedan međunarodni kvaliteta sistema za certifikaciju od ISO9001:2008 i kao partner u saradnji sa naučnim ustanovama narodne Oslobodilačke vojske.

Korporacija partnera
ChinaRailwayEngineeringCorporation (CREC), Kina državne izgradnje inženjeringa korporacije,
Nepal ministarstva transporta, vojne Kambodža, Burmi izgradnje odeljenje, Mongolija izgradnje odeljenje i tako dalje.

Hot Tags: pontonski most za vojsku, vojnu most, Kine, proizvođači, fabrika, trgovina na veliko, jeftino
Srodni proizvodi