+86-511-86095270

Anti-skid palubu

kao konj za ponovnu upotrebu i anti-skid paluba proizvod opis funkcije 1. Q195 čelik cinkovanje 2 seksi umak. Sve veličine prema vašem zahtevu 3. Pravovremeno dostave, 4. Manja težina, dvostruki sloj 5. lako je sa radom 6. antiskid materijal, sigurnije Jiangsu Bailey čelik most Co., ltd. je jedan od najvećih...

  Product Details

izdržljivi za ponovnu upotrebu i anti-skid palubu

Opis proizvoda

Funkcije
1. Q195 čelični vruće umak cinkovanje
2. svi veličine prema vašem zahtevu
3. pravovremene isporuke
4. manja težina, dvostruki sloj
5. lako upravlja
6. antiskid materijal, sigurnije

Jiangsu Bailey čelik most Co., ltd. je jedan od najveći specijalizovane čelik pontonski most proizvođači sa vodećim procesa proizvodnje za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio uplela u ovaj red za 20 godina sa jedan međunarodni kvaliteta sistema za certifikaciju od ISO9001:2008 i kao partner u saradnji sa naučnim ustanovama narodne Oslobodilačke vojske.

Možemo pružiti most dizajn i izgradnja rešenja u veoma gust, Metropoliten i urbanim oblastima, kao i ubrzano instaliran modularni mostova na manji za transport puteva u ruralnim oblastima. Sva naša rešenja su nadopunjuje saobraćaj analize, osiguravanje optimizacije, a nakon toga najisplativiji struktura koja zahteva minimalno održavanje.

U znak podrške dizajn visoko smo kvalifikovan inženjeri koji su iskusili u razvoju složenih, multi sceni, saobraćaj rešenja i strukturne inženjeri koji koriste najnapredniji strukturne analize da osigura performanse određene strukture. Ostale inženjerske usluge uključuju analize i praćenje postojećih struktura mosta.

Najbolje usluge
Mi smo profesionalni proizvođač, fokusirajući se na skelama sistem godinama, tako da se izradjuje sve prilagođene veličine.
Nadam se da izgradi dugoročne saradnje sa tobom.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitaj, to bi bilo veliko zadovoljstvo čuti od tebe.

Hot Tags: anti-skid paluba, Kine, proizvođači, fabrika, veleprodaje, jeftino

Par: Tras tanjir

Sledeći: Most Pin

Srodni proizvodi