+86-511-86095270

Jiangsu Bailey stil most Co., Ltd

Adresa: N0.2 Meilinwan Branch Road, okrug Dingmao, Zhenjiang, Jiangsu, Kina (kopno)

Kontakt osoba: Mr.Jack Wang (Menadžer)

Tel: 86-511-86095270

Faks: 86-511-88881212

Mobilni telefon: 86-15862985234.

E-mail: jsbaileybridge@163.com

Sajt: http://www.cnbailey.com

o nama

Dom > o nama

Jiangsu Bailey čelik most Co., ltd. je jedan od najveći specijalizovane čelik pontonski most proizvođači sa vodećim procesa proizvodnje za mostove bailey čelika u Kini, koji je bio uplela u ovaj red za 20 godina sa jedan međunarodni kvaliteta sistema za certifikaciju od ISO9001:2008 i kao partner u saradnji sa naučnim ustanovama narodne Oslobodilačke vojske.

Kapital tvrdi 10 miliona i mesečne kapacitet od 2 500 tona za proizvodnju različitih tipova jednu ulicu pontonski most, Jiangsu pontonski most Co., Ltd. i sada ima 20 inženjera i stručnjaka i 430 radnika za pontonski most dizajna, istraživanja i proizvodnje. Do sada, mnoge vrste visokog savijanja i smicanja otpora nova bailey mosta su razvijena da se ispune uslovi za različite opterećenja kao što sam je razred putu, prvoklasan urbana, Amerika učitavanje standardnih HS25 i britanska učitavanje standardnog HA. Sve komponente bailey mostova su strogo napravio prema kineskoj standardni JT-T 728-2008 "tehničke specifikacije za the konstrukcija od autoputa mostova i Culverts" i onda testirali i autorizovane od strane br. 2 inženjera istraživanju Instituta kineske narodne Oslobodilačke vojske. Stoga, bailey mostove od Jiangsu pontonski most Co., Ltd. i ne samo u vlasništvu dobro tržište reputaciju u Kini ali takođe značajno izvozi u oversea tržište kao Nigerija, Angola, Kongo, Kambodža, Nepal, Venecuela, Vijetnam, Bangladeš, Papua Nova Gvineja i tako dalje.

Možemo pružiti most dizajn i izgradnja rešenja u veoma gust, Metropoliten i urbanim oblastima, kao i ubrzano instaliran modularni mostova na manji za transport puteva u ruralnim oblastima. Sva naša rešenja su nadopunjuje saobraćaj analize, osiguravanje optimizacije, a nakon toga najisplativiji struktura koja zahteva minimalno održavanje.

U znak podrške dizajn visoko smo kvalifikovan inženjeri koji su iskusili u razvoju složenih, multi sceni, saobraćaj rešenja i strukturne inženjeri koji koriste najnapredniji strukturne analize da osigura performanse određene strukture. Ostale inženjerske usluge uključuju analize i praćenje postojećih struktura mosta.

Kompanija sa poslovnim philosophy_ "Iskrenost, saradnja, inovacije, uspeh zajedno", dobro došli prijatelji svuda po svetu raditi ruku pod ruku sa za stvaranje boljeg sutra!

Profil kompanije
OEM usluge pod uslovom: ne
Vrsta poslovnog: proizvođača
Glavno izvozno tržište: Oceania